Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:
linképítés partnerek:
linképítés
seo linképítés
linképítés budapest
Budapest linképítés
linképítés siker

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Menedzserszűrés Balatonakarattya Veszprém megye

Menedzserszűrés Balatonakarattya Veszprém megye
1. Mi az a menedzserszűrés, vezetői értékelés? Pontosan mit is foglal magában? A szűrést végző felhasználók több csomag közül választhatnak, beleértve a nagy laboratórvizsgálatokat is, vérvizsgálat, vizeletvizsgálat és vérkémiai elemzés. További vizsgálatok kérhetők a májfunkció, a vesefunkció, és a vércukorszint mérésére.
A pajzsmirigyhormonszintek is ellenőrizhetők. A vizsgálatokat nem csak a beteg saját maga végeztetheti el hanem a munkáltatójátó is finanszírozhatja. A mellkasröntgen a tüdő és a szív rendellenességeinek ellenőrzésére szolgál. A szív méretének eltéréseit, az EKG a szív elektromos aktivitását mutatja.

Menedzserszűrés alapjai
 
Ezzel ellenőrizni lehet a vérellátási problémákat, a ritmuszavarokat és azt, hogy szükség van-e további vizsgálatokra.
A hasi ultrahangvizsgálat a hasüregben lévő szerveket és a reproduktív szerveket vizsgálja, míg a belgyógyászat a tüdő és a szív meghallgatását, a vérnyomás mérését és az elektrokardiogram készítését foglalja magában.

A szemészet a látást, a fül-orr-gégészet az orrot, a garatot, gégét és a hallást ellenőrzi.
A húgyúti problémákkal az urológia foglalkozik, és a prosztata vizsgálatra is van lehetőség.
A nőgyógyászat a női nemi szervekkel foglalkozik, és citológiát is végeznek.
A kiválasztott csomag alapján további vizsgálatok állnak rendelkezésre: kardiológia, echokardiográfia, csontdenzitometria és mások
.
2. Milyen tendenciák mutatkoznak a menedzserszűrő szűrőcsomagjainak bevezetésében?
 
Az elmúlt években mind a magán-, mind az állami szektorban megnőtt a kereslet,hogy a munkavállalók számára a megszokott vállalati üzemorvosok mellett további szolgáltatásokat is kínáljanak.Ma már ismert, hogy a dolgozók egészségi állapota fontos, és a betegségek (pl. cukorbetegség, magas vérnyomás) felismerése koleszterinszint, magas vérnyomás) minél hamarabb kezelni kell.

Menedzserszűrés

3. Ki szorgalmazza inkább a szűrést, magánszemély vagy a munkáltató?
Mindkettő fontos, hiszen az egészséges emberek hatékonyabban tudnak dolgozni.

4.Hogyan vélekednek a munkavállalók az ellenőrzésről?
A munkavállalók pozitívan viszonyulnak az ellenőrzésekhez, és pozitívumként értékelik, hogy nem kell várakozni. Pontos tájékoztatást kapunk a lehetséges kezelésekről és a további teendőkről.
Gyakran találkozunk olyan nyugdíjasokkal is.

5. Mennyire gyakori, hogy az emberek saját maguk finanszírozzák a szűrővizsgálatokat?
Egyre több a diagnosztizált betegséggel rendelkező ember minden korosztályban és már egyre többen választják a vizsgálatok megszervezését. Így nincs várakozási idő, mint a hagyományos egészségügyi ellátásban.

6.Milyen előnyei vannak a menedzserszűrésnek a háziorvosi vizsgálattal szemben?
A meghatározott betegútvonal betartása (háziorvosi beutaló -.Szakrendelő - szakorvosi beutalás) időigényes és várakozási idővel jár.
A  szűrési csomag lehetővé teszi, hogy az összes munkát szervezetten elvégezzék, blokkokba szervezzék és egy vagy két nap alatt elvégezzék.

7. A szűrővizsgálatokkal kimutathatók-e a súlyos, életveszélyes betegségek?
Vannak ritmuszavarok, rosszindulatú daganatok és előrehaladott szívinfarktus esetei. Gyakran találkozunk olyan betegségekkel, amelyeket jobb korai stádiumban diagnosztizálni, például a cukorbetegséggel és a magas vérnyomással, amelyeket lehetőséget ad a jobb kezelésre.
Mi a menedzserszűrés fontossága?
Mindenekelőtt betekintést nyújt abba, hogy a szervezet jelenleg hogyan működik, és lehetőséget nyújt a potenciális betegségek felismerésére. Eredetileg a sok stressznek kitett vezetőket érintő betegségeként nevezték el,
de mindenki számára hasznos, aki aggódik az egészségéért.
Segít a következőkben: megelőzésben, a korai diagnózis felállításában és a rendszeres szűrővizsgálatokban.
További információkért a " Kapcsolat" menűpontban tájékozódhat.
Honnan származik a "menedzserszűrés" elnevezés?
A kivételesen magas stressz és munkaterhelés fogalmát már régóta összefüggésbe hozzák a következőkkel a "menedzserekkel" , akiket a stressz nap mint nap érint.
Mennyit kell várnom egy időpontra?
Ha több vizsgálatra van szükség, egy-két napon belül időpontot lehet egyeztetni. Ha több időpontot foglal, ez néhány nappal tovább tarthat. 
Hány különböző vizsgálatot tartalmaz egy adott szűrőcsomag?
A magasabb kategóriájú modellek egyike sem tart tovább négy-öt óránál. Ennek oka, hogy folyamatos ütemezés szerint végzik el őket.
A teszteredmények mindig másnapra állnak rendelkezésre, ezért két napra kell számítani.
Milyen adatokra van szükség a szűrőcsomag megvásárlásához?
Név, leánykori név, a nemzetiséget, a születési helyet, születési dátum, cím, telefonszám, e-mail cím, számlázási cím.
Céges számlák esetében a cég neve, székhelye és adószáma.
Hogyan jelentkezhetek szűrővizsgálatra?
Weboldalunk "Ajánlatkérés" szakaszában válassza ki, hogy milyen típusú vizsgálatot szeretne elkészíttetni.
Telefonon vagy e-mailben is felveheti velünk a kapcsolatot.
Ki vehet részt a szűrővizsgálaton?
Magánszemélyek és cégek jelentkezhetnek - minden 18 évnél és idősebb személyek.
Bárki, aki betöltötte a 18.ik életévét, aki érdeklődik saját egészsége, a megelőzés és a megfelelő kezelés iránt.
Vagy aki szeretné megtalálni a számára megfelelő terápiát. 
Partners:
 


<-- Vissza a Menedzserszűrés Balatonakarattya Veszprém megye blog oldalra!

További cikkek