Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:
linképítés partnerek:
linképítés
seo linképítés
linképítés budapest
Budapest linképítés
linképítés siker

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Személyiségfejlesztés egyszerűen Ozora Tolna megye

Személyiségfejlesztés egyszerűen Ozora Tolna megye
Ha a személyes fejlődési terved megrekedt, vagy egyszerűen csak elakadt, talán csak egy kis inspirációra van szükséged, hogy újra mozgásba lendüljenek a dolgok. Az alábbi cikkben található inspiráló javaslatok talán pont arra lehetnek, amire szükséged van, hogy motiváltan haladj a jobb éned felé vezető úton. Személyiségfejlesztés egyszerűen: Gyors tippek a nagyszerű eredményekért!

Ha a személyes fejlődési terved megrekedt, vagy egyszerűen csak elakadt, talán csak egy kis inspirációra van szükséged, hogy újra mozgásba lendüljenek a dolgok. Az alábbi cikkben található inspiráló javaslatok talán pont arra lehetnek, amire szükséged van, hogy motiváltan haladj a jobb éned felé vezető úton.

A hibáztatás az esetek túlnyomó többségében időpocsékolás. A sikeres személyiségfejlesztési program része ennek a ténynek a megtanulása és a hibáztatással való felhagyás. Az új problémák leküzdésére összpontosítani sokkal produktívabb és érettebb, mint megpróbálni kitalálni, ki a hibás.

Nem érzed magad olyan jól, mint kellene? Néha a depresszió mindannyiunkat elér. Nincs mód arra, hogy megszabaduljunk tőle. Ha depressziósnak érzed magad, csak szakíts egy kis időt a napodból arra, hogy mozogj egy kicsit. Esetleg menj el sétálni vagy biciklizni. A testmozgás varázslatos módon ellensúlyozni fogja a depressziót, és azonnal jobban fogod érezni magad.

 Nézz körül! Lehet, hogy ugyanazokba az útakadályokba ütközöl, mert továbbra is ugyanazt csinálod. A "komfortzónán" belül maradni biztonságosnak és kényelmesnek tűnhet, de az elágazások elkerülése sok lehetőség elszalasztását is jelenti. Próbáld ki ezt az egyszerű tippet, hogy kiszélesítsd a biztonságos területedet: próbálj meg olyan emberekkel kapcsolatot teremteni, akiktől szívesen tanulnál.

Hogy csökkentsd a túlterheltség érzésének esélyét, a nagy feladatokat bontsd kisebb, kezelhető feladatokra. Ha képes leszel elvégezni a kisebb feladatokat, az a teljesítés érzését fogja adni, és az önbizalom-növelő hatás táplálni fogja az ambíciódat, hogy több feladatot is elvégezz. Ha a kis feladatokra összpontosítasz, csökkented a stresszt, koncentrált maradsz, és pillanatok alatt teljesíted az eredeti célt.

Tanulj meg egy idegen nyelvet pld vezetés közben. Számos nyelvtanfolyam kapható kazettán vagy digitális formában, amely alkalmas arra, hogy az autódban használd. Miért ne hallgathatnál vezetés közben valami építő jellegű dolgot, ahelyett, hogy a rádió esztelen locsogását hallgatnád. A rendszeres kitettséggel gyorsan elsajátíthatod a nyelvet.

Tüntesd el a rendetlenséget az útból. Ez apró lépésnek tűnhet, de a legtöbb ember úgy találja, hogy a rendetlenség megszüntetése nemcsak helyet szabadít fel más dolgok számára, hanem összességében nyugodtabbá teszi őket, és ritkábban éreznek frusztrációt. Már az is megnyugvást jelenthet, ha tudjuk, hol vannak a dolgok.

Az, hogy hatékonyan tudd beosztani az idődet, nagy szerepet fog játszani abban, hogy mennyire sikerül jobbá tenned magad és az életed. A szervezettség megőrzése azért fontos, mert minél erősebb a terved, annál kevesebb mozgástered van arra, hogy letérj az útról, és annál kevesebb kifogást tudsz majd felhozni.

Tanuld meg elviselni, ha másoknak kellemetlen a nem szó. Mindenkinek szüksége van arra, hogy valamire nemet mondjon. Ellenkező esetben az életünkben lévő többi ember annyi időt és erőforrást fog elvenni tőlünk, amennyit mi adunk nekik. Ha valaki nemet hall és negatívan reagál, az inkább róla szól, mint rólad. Ha kitartanak, kérdezd meg, miért várják el, hogy nemet mondj a saját családodra, egészségedre, céljaidra stb. csak azért, hogy igent mondhass nekik. Csak akkor mondj igent, ha olyasmiről van szó, amit igazán akarsz.

Ahhoz, hogy motiváld magad, hogy a legjobbat hozd ki magadból, fontos, hogy mindig hű maradj önmagadhoz és az alapvető értékeidhez. Inkább a jellemeddel törődj, mint azzal, hogy milyennek tűnsz mások számára. Győződj meg róla, hogy tetteid mindig tükrözik alapvető értékeidet. Az integritás magabiztossághoz vezet, ami pedig sikerhez vezet.

Ha szükséged van egy kis friss motivációra, hogy inspiráljon a személyes fejlődési terved, nem vagy egyedül. Mindenkinek jól jön egy kis inspiráció, hogy nekilásson egy ilyen ijesztő feladatnak. Itt az ideje, hogy megfogadd a fenti cikkben szereplő tanácsokat, és megtudd, milyen jó lehet az életed.
 

<-- Vissza a Személyiségfejlesztés egyszerűen Ozora Tolna megye blog oldalra!

További cikkek